ҨҕαЈїғғ ❤
1 2 3 4 5 +


  • Assalamualaikum. Hai. Welcome to my cute land. I'm ҨҕαЈїғғ's ❤. The owner of this blog. Be nice here or i'll call my superman to kill you ! Bye.



  • Daisypath Anniversary tickers
    Muhammad Ali Mahdi
    5 March 2013 | 0 Comments
    Assalamualaikumm. Sunat bagi salam tapi wajib jawab salam. Heee. Its okay. Malamnie nak update pasai adik akuu. Hmmmm rinduu meh. Hanya Allah yang tahu betapa rinduunyaa seorang kakak terhadap satu satunya adik lelaki diaa. :'(. Heee mesti semua nak tau kenapa omeii rinduu kat dia kaann? Yelaa. Dia mana ada dekat rumah sekarang niee. Dia sedang mencari bekal untuk akhirat. InshaaAllah. Sekarang ni my dearest brother bakal menjadi seorang tahfiz. Alhamdulillah, dia yang beria ria sangat nak masuk tahfiz tu haaa. Katanya dia nak bawak mummy ngan abah masuk syurga. Itu jaminan dia. Ya Allah, takdapat aku bayangkan budak sekecil itu sudah dapat mengetahui tentang balasan ukhrawiMu Ya Allah. Berikanlahh ketabahan hati kepada adikku agar dia dapat menjadi orang yang berguna kepada masyarakat suatu hari kelak. Aaminnn :)

    Masa sebelum dia masuk tahfiz, dia accident, Agak teruk mehh. Maybe lepas kejadian tuu pintu hati dia terbuka nak masuk tahfiz. Nak jadi anak yang soleh. Wei wei wei. Adik aku baru darjah 5 nah. Bukan mat rempit nah. Tabuh satgi baru tauu kot. Pffftt. Dia accident masa kenduri farid kamil tu haaa. Ingat lagi dok? 121212. Yeahh. Tarikh cunn baq hang ! Sedang kami bergelak ketawa disini, dia sedang mengerang kesakitan disana. Allahu Rabbi. Kena tahan 6 jam dalam yellow zone dekat wad kecemasan. Masa tu omeii ingatkan memang taksempat dah nak jumpakk adik yang sorang ni,. Yelahh, masa tuu kann dia takduk jitra, dia duk kat pendang. Rumahh adik beradik. Heuuu. Punn boleh.  Pecaya atau tidak, mai kita tengok gambaqqq masa dia accident. MasyaAllah :')

    My name is MAM :)

    Haaaa tulahh gambaqq diaa masa accident. combine p lahh. Hat tengah tu masa sebelum accident. Sokayy. Yang heqan sekali dia tak qeyauu masa accident tuh haa just moto ja rosak teruk. Biasalahh budak baru belajaq naik moto :3 Memang laingg lah muka dia sebelum accident dengan selepas accident. Masa dia accident tuhh, omeii lah duk rawat dia. Hee even omeii nie jenih kasaq tapi sebenaqnyaa takut darah. Huh. Bayangkanlahh tangan dia tekoyak sampai nampak isi putih. Usssss. Sakit derr. Teruk takteruk hanya Tuhan ja yang tahuu. Lepastuu serik dahh nak naik moto. Haaaaa tulahh. P lagi tempat yang err err. Emmm k lupakan jelahh. Alhamdulillah lepas sebulan kot dia accident, bengkak koi surut. Yelahh kakngah dia yang omeii meii meii ni yang rawat. HAHA. keliaaa. masa dalam sakit tuh dia bgtauu dah kata dia nak masuk tahfiz and takmau p sekolahh nanti. Hemm agak pelik disitu sebab tetiba ja kann. Takpa, semua perjalanan hidup dah diatur oleh Allah SWT sejak azali lagi. Manusia hanya mampu merancang. Tetapi semuanya Tuhan yang menentukan :3

    Allahu Allahu Allahuu. Masa nak p hantaq mohd dekat tempat tahfiz dia, memang takrasa apa lagi mulamula tuu. Bila dah sampai bawak turun barang dia apa semuaaa, Haaa timee timee tulahh nak buat perangai pungg. Haha. maluu ah. memang takdapat dinafikan ayaq mata turun laju jaaaa membasahi pipi. Hmmm k rinduuunyaaaaa kat hang mohd oi. Dahlah 40 hari sekali balik :'( Ya Allah hilang terasa. Takpalahh dia pilih jalan elok bukannya takelok kann? Hewww.  Dah mai tengok gambaq masa nak p hantaq dia tahfiz pulop :))


    fisabilillah :)

    p/s : Adik, duduk dekat tahfiz tuu hafal elok elok. Jaga diri okay? Ingat mummy abah kakngah kaknie and adik sentiasa rinduuu dekat mohd. Jangan nakalnakal. Buat apa yang Tuhan suruh, tinggal apa yang Tuhan larang. Nak jadi anak yang soleh kann? InshaaAllah, Al-Quran akan menjadi saksimu di kiamat nanti. Loveyouuuuu. Muahhhh :*


    Cute Spinning Flower Red