ҨҕαЈїғғ ❤
1 2 3 4 5 +


  • Assalamualaikum. Hai. Welcome to my cute land. I'm ҨҕαЈїғғ's ❤. The owner of this blog. Be nice here or i'll call my superman to kill you ! Bye.



  • Daisypath Anniversary tickers
    Last day !
    27 June 2013 | 0 Comments
    Last day ? Yesssssss ! Harini hari terakhir aku kerja dekat butik YMAR ENTERPRISE ni. Oh well, harini jugakk aku letak jawatan sebagai supervisor. Hoho. Cehhh, supervisor lah sangat. Hihi. Isokay, takpayahh nak risau sangat sebab kerja bila bila masa boleh kerja. Apatah lagi pert time enn. Haihhh. Orang laingg dah further study you knoww? Hmmmm aku bukan takboleh further study. ADA SEBAB. Hemmm. Biaqqq pihh laaa. Daripada dukk rumahhh bergolek ataih katil, baik mai qeja. Duit pung masukk. Hihi. Ehhhh bulan ni aku qeja separuh bulan jaaaa. Aaaaaa. Nampak gaya macam gaji tak tera mana lahh. Wuuuuu. Isokay. Aku buat kerja ikhlas biaq gaji sikit takpa. Laing kira lah yang tuu. Haaaa. Bukan apa, ustazah yang takbagi aku further study. Memang lah aku ada sebab yang kukuh. Tapi tapi tapi dia kata kalau aku keluaq payah dah dia nak cari orang laing yang tak 'panjang tangan' macam aku. Ohhhh tidak sesekali aku memuji diri sendiri. Tapi aku memang macamnii. Malas nakk ambik tauu bab bab duit akceli. Yea lahh, duit oranggg, bukan duit aku. Kalauu duit akuuu, memangg aku jaga ketatketat lahh. Nampak dak kedekut disitu ? Haha. Dakk wehh bukan kedekut, jimat ~ HAHA. Jimat lahh sangatttt. Puiii.



    Sebenaqnya aku happy sangat sangat sebab hari ni last day aku kat sini. Yealahhh, dah macam macam dugaan aku hadapi. Huh, macam macam bunyi aku dengaq. Opsss. Memang lahhh butik umrah ni dia ada juai AQ apa semua tapi......... Ahhhh dahdah takmau cakap apa. Nanti laing jadinyaaa. Weheee. Nahh tengokk lahhh muka bahagiaa akuuu maii qeja harini. Haha. Sorry ustazah, saya bukan bahagia nakk keluaqq. Bahagia sebab satgi kak sebelah nak belanja saya makan sebab harini hari terakhir saya qeja kat sini. Ihik ihik. :D








    Ustazah, saya mintakk maaf kalau saya ada buat perangai yang taksenonoh masa saya kerja dekat sini. Halalkan makan minum yang pernah ustazah belanja saya. Halalkan apa yang telah ustazah bagi dekat saya. Halalkan duit gaji hasil kerahan tenaga saya yang ustazah bagi tuu. Saya menyusun sepuluh jari memohon ampun sekiranya terkasar bahasa dengan ustazah. Harap dimaafkan lah yea. InshaaAllah, saya doakan bisnes ustazah semakin hari semakin laris. Saya sentiasa mendoakan ustazah sentiasa bahagia disamping keluarga tercinta dan dimurahkan rezeki. Taklupa juga, semoga pekerjaan yang dilakukan mendapat rahmat dan keberkatan Allah SWT. Aminnnnn. Saya akan sentiasa merinduiiiiiiiii ustazah *InshaaAllah* Heeee :D

    Cute Spinning Flower Red